Airco laten plaatsen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Airconditioning installeren? Wij doen het voor u!

Voor een deskundige installatie en montage van uw airconditioning, warmtepomp, CV-systeem of ventilatie kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij werken hiervoor samen met onze partner De Jong Klimaattechniek, die gespecialiseerd is in deze werkzaamheden en maatwerk installaties en montage aanbiedt. Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Risico’s van zelf een airconditioning installeren

Het zelf installeren van een airconditioning kan risico’s met zich meebrengen, vooral als u zelf geen professional bent. Een verkeerde installatie kan namelijk leiden tot beschadiging en verminderde prestaties van uw systeem, waarna u alsnog een monteur langs moet laten komen. Door uw airconditioning te laten installeren door een professional, weet u zeker dat uw nieuwe systeem optimaal werkt en zo lang mogelijk meegaat.

Bent u wel een professional die de installatie graag zelf uitvoert? Dan kunnen wij u verder helpen met de juiste airco-apparatuur of ventilatie-benodigdheden. Als u liever volledig ontzorgd wordt door een van onze professionals, lees dan verder of neem contact op voor vrijblijvend advies.

Onze montageprocedure

Wanneer u ons inschakelt voor de montage van uw airco-systeem, zorgen wij dat het proces altijd efficiënt en transparant verloopt. In de regio Utrecht en omliggende plaatsen starten we meestal met een bezichtiging waarna we aan de slag kunnen. Voor aanvragen buiten deze regio hanteren we eerlijke en transparante voorrijkosten, die pas worden verrekend bij het accepteren van de offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Tenslotte zijn onze offertes altijd op maat gemaakt, zodat u nooit meer betaalt dan nodig.

Een typische montageafspraak omvat een nauwkeurige inspectie, waarna we over het algemeen vaak binnen de afgesproken tijd hebben geïnstalleerd. Ons doel is om u te ontzorgen en een vlotte installatie te garanderen waarbij u zelf niks hoeft te doen.

Onderhoud aan airco- en ventilatiesystemen

Wij adviseren u om minimaal 1x per jaar onderhoud uit te laten voeren aan uw airconditioning. Voor mechanische ventilatie geldt dat onderhoud ongeveer 1x per twee jaar nodig is. Onderhoud zorgt ervoor dat deze systemen optimaal blijven functioneren. Naast montage bieden wij daarom ook onderhoudsdiensten voor airco- en ventilatiesystemen.

Onze vakbekwame professionals zorgen ervoor dat uw systeem weer perfect werkt en dat de levensduur wordt verlengd. Hierbij nemen we niet alleen de prestaties van het systeem in acht, maar ook de duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Onderhoudsabonnementen

Onderhoud en installatie van geurfilterkasten en warmtepompen

In samenwerking met De Jong Klimaattechniek voeren wij ook onderhoud uit aan geurfilterkasten en verzorgen wij de installatie van warmtepompen. Deze aanvullende services stellen ons in staat om een totaaloplossing te bieden voor een optimaal binnenklimaat in uw woning, bedrijfspand, of horecagelegenheid.

Maatwerk voor iedere situatie

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor advies en oplossingen op maat. Wij denken graag met u mee over uw persoonlijke situatie, omdat iedere ruimte een andere uitdaging met zich meebrengt. Onze experts zijn breed inzetbaar en denken graag mee om u volledig te ontzorgen. Zo zijn zij ook beschikbaar voor eventueel loodgieterswerk wanneer de situatie hierom vraagt. Neem contact met ons op en dan helpen onze experts u direct verder.

Gegarandeerde Kwaliteit en Nazorg

Door te kiezen voor De Jong Klimaattechniek, kiest u voor gegarandeerde kwaliteit. Onze professionele installatie zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe systeem, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Goed uitgevoerde montage betekent minder behoefte aan frequente nazorg of onderhoud, waardoor u kosten, tijd en moeite bespaart.

Neem contact op met De Jong Klimaattechniek

De Jong Klimaattechniek is een langdurig partner van Koelvent en is de ideale partij voor het uitvoeren van uw wensen op het gebied van montage, onderhoud en installatie. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op via de onderstaande knop voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Vrijblijvend advies nodig?

Heeft u vragen over de installatie van een klimaatsysteem of het kiezen van de perfecte airco? Neem dan contact met ons op via  info@dejongklimaattechniek.nl of telefonisch via 030 249 6112.

Mail ons

Gecertificeerde installatie

Koelvent is STEK erkend installateur voor aircosystemen.